Hello! 100kk for the bell ?
Posts by BloodyMary
-
-
-
Good job!
-
Welcome, if you talk to the right peoples, the community is still the same
&
What is stl mean ?
-
As you know now, we don't have a wiki page.
But we have the first server wiki. It's almost the same for this server.
Handy to look at some things, we can use temporarily.
https://wiki.metin2sg.com/index.php?title=Main_Page
You can see quests...
Thank u!
-
BloodyMary
-
300kk already sold. sorry
-
-
Yardımcı olabildiğime sevindim
61 zırhı taş ekleye ekleye +6da bırakırsan ileride seni epey götürür.
Bklar münzevisiz çok zor geçiyor bu da aklında bulunsun.
650TP verip pet alman şart değil 7 günde bir 7 günlük pet veriyor zaten oyun, 5 canavarlı. TP ye aldığın da 8 canavarlı. Arada pek bir fark yok bence almana gerek yok. Ben aldım fakat 1000 HP ve 8 zehirleme veriyor benim aldığım. PVP için işe yarıyor yani, PVM de oyunun verdiğini kullanıyorum. Ama PVM de de kullanılabilir.
Başarılar...
-
Because whoever wants to start playing on the server will not start if one of the basic upgrade items is worth 20 milions or more.
What should i do ?
-
After this update i cant enter. error code 193 and code 2...
-
Best event ever...
-
Sell offer...
-
Drop dağılımı harika olmuş, kscilere son!
-
clam 20 kk, prices of pearls start from 100 kk, There is no such thing as raising the level of things in this game, I would like the pearls and clams to be added to the object market, Good luck!
If you add it to the market, i think nobody fishing...
-
Selam!
Öncelikle 2.köy farmı çok getirisi olmaz en iyisi vadideki ruh metinleridir çünkü efsun değiştirme ve taş düşme oranı daha iyidir, ayrıca 2. köyde bir metinden diğerine gidene kadar harcadığın zaman vadinin ortasındaki metinlere göre daha fazladır çünkü vadideki metinler birbirlerine çok daha yakındır. Bu levelde kalmalı ve vadide hızlıca ruh metni kesecek itemlerini yaptıktan sonra paranı kesinlikle skillerine yatırım yapmalısın. Skillerini güzel bir yere getirene kadar vadide farm yapmalısın yani.
Daha sonra 61 kasıp iyi savunmalı itemler yapmalı ardından kızıl ormanda farm yapmalısın. Kızıl ormandaki metinlerin 800k canı var ve can yenilemeleri çok hızlı ayrıca içinden çıkan ifritlerde uzaktan vurup duruyorlar çok can sıkıcı ama skillerin zaten gelişmiş olduğu için ve iyi bir savunma yaptığın için baş edebilirsin.
Kızıl ormandaki metinlerden değerli şeyler düştüğü için istediğin parayı elde edene kadar buna devam etmelisin. Ömür boyu kullanacağın itemleri de bu levelde almalı/düşürmeli,basmalı ve efsunlamalısın.
Son olarak; düşen +3 taşları biriktirip, vadideki surada bunları +4/+5 yapıp ilerisi için hazırladığın itemlere basmalısın, fazlasını satmalısın (gerçekten çok iyi getirisi var). Düşen efsanevi vb. itemlere dikkat etlende fayda var, eğer çok iyi efsunlu bir eşya düşürdüysen şaşırtıcı derecede pahalı bir fiyata satabilirsin yahut kendin kullanmak için saklayabilirsin.
İyi oyunlar dilerim.
-
It is working. The cap is 200, but certain skill, the ones with few seconds of cooldown, have their own cap.
I wasn't sure because i made a few try but i couldn't see. Thanks for your answer. I will try again for 200
-
I think cooldown is not working but im now sure. Does anyone have an idea for this subject?
-
1. The supermetin event is a spawn of 4 metins in the same place (as in the .es).
2. Drop parchment evolution / mutation. (In metins).
Bad idea!
-
I want to suggest on next update to add this items to be stackable, cause some of us have issues to storage them.
I agree. We don't want create a lot of account